SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

Jacob Lund,
Direktør og stifter

I efteråret 2016 læste jeg bogen ’Drop Business as Usual’ af Sir Richard Branson, der er stifter af Virgin Group der driver mere end 400 virksomheder.

I bogen fortæller han på sin unikke og motiverende måde om, hvordan han forsøger at gøre verden til et bedre sted – samtidig med at han tjener penge. I sin indledning til bogen skriver han:

”At skrive en check kan have indflydelse på hundredvis af menneskers liv, men hvis hele forretningen indstilles på at skabe forandring, kan det påvirke millioner af menneskeliv og give alle medarbejderne i din virksomhed en helt ny mening med tilværelsen. Det er denne filosofi, der bringes til live her i bogen gennem fortællingerne om de personer, som har valgt en radikalt anderledes vej til et nyt forretningsområde – nemlig at gøre det rigtige i forhold til Jorden og dens befolkning og skabe forandring i den gode sags tjeneste.”

Undervejs i bogen spekulerede jeg mere og mere på hvordan jeg selv kunne gøre en forskel for mange mennesker, men kom hele tiden tilbage til at jeg jo godt kunne give en andel af min månedlige lønindtægt til et eller andet velgørende formål, men at det jo ikke RIGTIGT flyttede noget.

Efter nogle måneder hvor tankerne havde kredset omkring dette emne, slog det pludselig ned i mig – hvis jeg kan lave en virksomhed som BÅDE gavner dem der køber noget hos mig og SAMTIDIG bidrager til en bedre verden så kan jeg virkelig forandre noget!

Dette blev startskuddet til Quantii, og derfor er det også en helt naturlig del af vores vision at Quantii hvert år donerer 30% af vores overskud til velgørende formål.

Gennem dit medlemskab af Quantii er du således med til at støtte nogen af dem der har brug for vores hjælp.

Har du en hjertesag ?

Modtagerne af donationerne skifter år for år, men een ting har modtagerne til fælles, nemlig at de har vist evnen til at hjælpe enten lokalt eller i verdens brændpunkter UDEN samtidig at opbygge store administrative og bureaukratiske organisationer.

Skulle du have ideer til en velgørende organisation der opfylder ovenstående krav så er du velkommen til at kontakte os, så vil vi naturligvis tage dem med i betragtningerne til næste års donationsuddeling.