SÅDAN VIRKER DET

1-2-3 så er du igang

Det er nemt at komme igang med Quantii. Det tager 3 minutter at oprette sig – så er du klar til at spare penge.

Opret en bruger

Tilmeld dig via hjemmesiden og få din egen unikke bruger, hvor du kan se hvor meget du har sparet.

Find en butik du vil handle i

Når du er logget ind finder du en butik enten via kategorier eller via butikkens navn. Når du trykker på ‘Indkøbsvognen’ bliver du sendt videre til butikken.

Shop og få penge tilbage

Du kan nu begynde at shoppe – Quantii sørger for at dit køb bliver registreret og at du får din rabat udbetalt når din fortrydelsesperiode på købet er udløbet.

Derfor Quantii !

Flere og flere handler i dag online. Mange butikker har rabatordninger, som de tilbyder hjemmesider, blogs m.v. som et honorar for at markedsføre dem overfor deres medlemmer og følgere på de sociale medier.
Det vil Quantii udnytte til vores medlemmers fordel. De honorarer som Quantii modtager fra butikkerne for dit indkøb tilbagebetales ubeskåret direkte til dig når vi får dem fra butikken. I stedet for at tage en andel af din rabat koster det fast 39,- kr. om måneden at være medlem – uanset hvor meget du sparer.
Der skal derfor ikke shoppes meget, faktisk for under 300,- kroner om måneden, før at det giver mening at bruge Quantii, når du handler online.

Prøv 30 dage for kr. 0,-

Ingen binding -meld fra når du vil

Ingen oprettelsesgebyr

Der kommer hele tiden nye butikker

Vi indgår hele tiden nye aftaler med butikker, så vi kan få endnu flere rabatordninger til vores medlemmer.

Hvis du ikke er medlem og alligevel gerne vil holdes opdateret om nye butikker og rabataftaler, så tilmeld dig vores nyhedsbrev – vi lover at vi ikke bombarderer dig !

#mereforpengene

Få penge tilbage hver måned år du hanbdler online med Quantii, så får du mere for pengene !