Sådan virker det !

 

 

Quantii.dk finder du et kæmpe stort udvalg af online butikker indenfor tøj, smykker, tasker, sko, elektronik, personlig pleje, fødevarer m.v.

Log ind på Quantii, find det du søger ved hjælp af enten kategori listerne eller oversigten over vores flere hundrede partner butikker.

Gå ind på butikkens ”tilbudsside” og klik på linket med indkøbsvognen, og du vil blive videresendt til partnerens online butik.

Vær opmærksom på at nogle partnere tilbyder specialbonus i specifikke perioder eller på specifikke produkter, så husk derfor at checke om der er tilbud der kan udnyttes.

Ved at gå til partner butikken gennem Quantii.dk’s link med indkøbsvognen kan partneren registrere at du er medlem af Quantii og derfor skal have bonus af dit indkøb.

Når du handler i en partners webshop foregår det helt som normalt, du finder de varer du vil købe, betaler med kreditkort som du plejer og får din ordre leveret helt præcist som du normalt gør!

Baseret på dit køb – og registrering af dig som Quantii medlem – betaler partneren den optjente bonus retur til Quantii efter ca 45 dage i overensstemmelse med den procentdel, der er vist i linket i Quantii.

Bonussen vil blive registreret på din Quantii medlemskonto og herefter blive udbetalt til din konto ved næst kommende månedsafregning.

OBS: Hvis du handler hos én af vores partneres online butikker UDEN at gå via Quantii’s Indkøbsvogns link, så optjenes der IKKE bonus da partneren ikke kan registrere dit medlemskab ligesom partnerne ikke kan efterregistrere dit medlemsnummer med henblik på bonusoptjening!

Al handel foregår direkte mellem dig og partneren – kun bonusafregningen administreres af Quantii. Skulle der mod forventning opstå problemer med den vare du har købt, så skal du henvende dig direkte til partneren der så vil hjælpe dig.

 

Sådan virker det

Har du spørgsmål til hvordan Quantii virker, hvordan man bliver medlem eller andet så kontakt kundeservice på info@quantii.dk.