Quantii er en medlemsbaseret online platform der tilbyder sine medlemmer store rabatter når de handler online hos Quantii’s samhandelspartnere.

Navnet ”Quantii” kommer af det latinske ord ”Quanta” der betyder mængde. Mængde i form af mængderabat, mængde i form af ”Jo flere medlemmer jo større rabatter”!

Dette er netop grundelementet i Quantii’s vision, en vision om at lave Europas største indkøbs platform til gavn for vores medlemmer, en platform der strækker sig bredt ud over det Europæiske online handels univers, men med et stærkt fokus på lokale samhandels partnere for at sikre hurtig levering og en enkel kommunikation mellem partneren og vores medlemmer.

Handelspartnerne spænder bredt fra mindre niche & specialbutikker til varehuse med meget bredt sortimentsudvalg. Rabatten optjenes som bonus der udbetales til medlemmet én gang om måneden.

Spar op til 35 % når du
handler online !

Bonusopsparingen ligger normalt på 8-15%, men det er ikke unormalt at niche butikker tilbyder vores medlemmer 30-35% bonus på deres indkøb.

Bonussen optjenes typisk på alle varer hos partneren, men der kan i enkelte tilfælde være begrænsninger på sortimentet, eks. specielle kategorier med lavere eller ingen bonusoptjening. Sådanne begrænsninger vil normalt altid stå tydeligt beskrevet på den enkelte leverandørs tilbudsside på Quantii.dk

De første 30 dage er gratis,
herefter kun kr. 39,- om måneden !

Som nyt medlem kan du gratis optjene bonus på alt hvad du handler de første 30 dage, herefter koster det kun kr. 39,- om måneden at få del i alle de gode tilbud og bonusser som vores partnere tilbyder vores medlemmer.

Quantii laver kontinuerligt rabataftaler med nye partnere og vi tilstræber at kunne tilbyde vores medlemmer et bredt udvalg af indkøbsmuligheder indenfor tøj, smykker, sko, tasker, elektronik, husholdningsartikler, personlig pleje, udstyr til cykler & biler, fødevarer og mange andre lækre produkter.