Quantii er en medlemsbaseret online platform der tilbyder sine medlemmer store bonusser når de handler online hos Quantii’s partnere.

Navnet ”Quantii” kommer af det latinske ord ”Quanta” der betyder mængde. Mængde i form af store besparelser, mængde i form af ”Jo flere medlemmer jo større bonusser”!

Dette er netop grund elementet i Quantii’s vision, en vision om at lave Europas største indkøbs platform til gavn for vores medlemmer, en platform der strækker sig bredt ud over det Europæiske online handels univers, men med et stærkt fokus på lokale butikker for at sikre hurtig levering og en enkel kommunikation mellem butrikken og vores medlemmer.

Butikkerne spænder bredt fra mindre niche & specialbutikker til varehuse med meget bredt sortimentsudvalg. Bonussen udbetales til medlemmerne én gang om måneden.

Spar op til 35 % når du
handler online !

Bonusopsparingen ligger normalt på 8-20%, men det er ikke unormalt at niche butikker tilbyder vores medlemmer 30-35% bonus på deres indkøb.

Bonussen optjenes typisk på alle varer hos partneren, men der kan i enkelte tilfælde være begrænsninger på sortimentet, eks. specielle kategorier med lavere eller ingen bonusoptjening. Sådanne begrænsninger vil normalt altid stå tydeligt beskrevet på den enkelte leverandørs tilbudsside på Quantii.dk

2 typer medlemskab

Quantii BASIS
ingen abonnement

OP TIL 28% I BONUS PÅ ALLE INDKØB
VIA QUANTII

DU FÅR

  • Op til 28% i bonus på alle indkøb via Quantii
  • Rabatkoder til kendte brands og nichebutikker
  • Kontant udbetaling af bonus efter godkendelse af butik

Quantii BASIS kræver ikke abonnement, til gengæld får Quantii en del af din besparelse for at kunne sikre dig endnu flere og større bonus’er.

[ihc-level-link id=3]TILMELD BASIS HER[/ihc-level-link]

Quantii PREMIUM
kr. 39,- pr. måned

OP TIL 35% I BONUS PÅ ALLE INDKØB
VIA QUANTII

DU FÅR

  • VIP Quantii Premium tilbud
  • Op til 35% i bonus på alle indkøb via Quantii
  • Rabatkoder til kendte brands og nichebutikker
  • Kontant udbetaling af bonus efter godkendelse af butik

Et Quantii PREMIUM medlemskab koster kr. 39,- om måneden, og du får hele din bonus udbetalt !

[ihc-level-link id=2]TILMELD PREMIUM HER[/ihc-level-link]

Quantii laver kontinuerligt bonusaftaler med nye butikker og partnere og vi tilstræber at kunne tilbyde vores medlemmer et bredt udvalg af indkøbsmuligheder indenfor tøj, smykker, sko, tasker, elektronik, husholdningsartikler, personlig pleje, udstyr til cykler & biler, fødevarer og mange andre lækre produkter.

Sammen gør vi en forskel

Quantii donerer hvert år 30% af vores overskud til velgørende formål. Gennem dit medlemskab af Quantii er du således med til at støtte nogen af dem der har brug for vores hjælp.

Har du en hjertesag ?

Modtagerne af donationerne skifter år for år, men een ting har modtagerne til fælles, nemlig at de har vist evnen til at hjælpe enten lokalt eller i verdens brændpunkter UDEN samtidig at opbygge store administrative og bureaukratiske organisationer.

Skulle du have ideer til en velgørende organisation der opfylder ovenstående krav så er du velkommen til at kontakte os, så vil vi naturligvis tage dem med i betragtningerne til næste års donationsuddeling.