Fashion til prinser og prinsesser – der ikke sprænger budgettet

Der er intet så skønt som at kunne iklæde poderne noget lækkert og smart kvalitetstøj, der både er smart og praktisk på én gang. Det skal nemlig være både komfortabelt at have på, og samtidig skal det kunne holde til mudder og sand fra legepladsen, og dermed også mange gange i vaskemaskinen.

Med små aktive poder er der brug for meget praktisk tøj der kan mikses efter behov, og når ynglings blusen er til vask så gælder om at have en anden ynglings bluse lige ved hånden, så det ikke udvikler sig til en decideret tøjkrise med alt hvad deraf følger af stress og ballade.

På Quantii.dk finder du et stort udvalg af butikker med tøj til de mindste, eks. Cirah, Mollyogmy, Name it, Peekaboo. Her finder du et bredt sortiment til børn i alle aldre og størrelser, eks. bodystockings og lækkert uldtøj til babyer, heldragter, nattøj og morgenkåber, kjoler, t-shirts, bluser, cardigans og strik, bukser, leggins, jakker, overtøj, sko og støvler fra alle de lækre brands, eks. Mini Rodini, Petit by Sofie Schnoor, MarMar Copenhagen, POPUPSHOP, Müsli, Hust&Claire, EnFant, Small Rags, Filibabba, GoBabyGo, EN*FANT, Petit by Sofie Schnoor, MP Denmark, Bows by Stær, WHEAT, EzPz, Plantoys, MINI A TURE, CAMA Copenhagen, SWAYS, HEVEA, Bonet et Bonet, KNAST by Krutter, Meraki Mini, Huttelihut, Fuzzies og mange mange flere.

HUSK – at som medlem af Quantii kan du få helt på til 35% rabat når du handler hos vores samarbejdspartnere – er du ikke medlem endnu, så kan du prøve det gratis i 30 dage og herefter koster det kun 39,- kr. om måneden. Du kan tilmelde dig her !