Rabat biloige toner blæk print
Billige tonere og blækpatroner til alverdens printereVærd at vide om Billigtoner.dk – et godt sted at handle toner

Billigtoner.dk startede i 2010 som en lille virksomhed bygget op i en privat kælder. Nøgleordene har altid været kundeservice, brugervenlighed og konkurrencedygtige priser.

Lige netop det, er hvad du får, når du handler hos billigtoner, samtidig er det også en miljøvenlig løsning, som du kan bruge med god samvittighed.

Du finder et bredt udvalg af toner og blækpatroner, men også et stort udvalg i papir og fotopapir til din printer.

Virksomheden har scoret 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og har mange glade og tilfredse kunder, dermed er du sikker på, at det er et godt og trygt sted at handle.

Bestilling af billig toner – nemt og enkelt

Du kan bestille nemt og enkelt direkte i webshoppen på siden, men du kan også sende en mail eller ringe ind.

Der er en ganske udmærket guide på siden, der hjælper dig med at finde det rette produkt. Skulle du dog mod forventning søge et produkt, de ikke har, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice hos billigtoner, der har åbent alle hverdage fra 9-16.

Hvis man ønsker, kan man blive oprettet som fordelskunde og dermed optjene rabatpoint, når man handler.

Kompatibel toner – du mister ikke din garanti

Der er mange, der er tilbageholdne med at købe kompatibel toner, fordi f.eks. producenter af printeren truer med at ophæve garantien. Det kan også være, at man er i tvivl om kvaliteten eller andre ting. Derfor finder man en grundig forklaring om, hvad kompatibel toner er på siden billigtoner.dk, hvordan kvaliteten garanteres, og hvordan man er stillet garantimæssigt. Hvilket vel og mærke ikke stiller kunden anderledes, end hvis man havde brugt toner fra producenten.

Billig toner – også godt for miljøet

Flere forbrugere er begyndt at tage ansvar for miljøet, når de shopper, dette gælder også, når man kigger på billig toner, er du en af dem, så vil det glæde dig at høre, at virksomheden er CSR-mærket og har taget initiativer, der sikrer godt arbejdsmiljø, klima og sociale vilkår.

Uanset om du bruger meget eller lidt toner, så kan du med fordel anvende deres returboksordning, som sikrer, at dine printerpatroner bliver håndteret korrekt og genanvendt flere gange, og dermed indgår i produktionen af ny billig toner.

Kassen, som du bruger til at opbevare dine patroner i, indtil de bliver afhentet, er selvfølgelig lavet af kraftigt genbrugspap.

Prisen kan vi holde i bund, da vi sælger de såkaldt ”kompatible” printerpatroner. Kompatibel betyder, at blækket ikke er produceret hos printerfabrikanten selv, men stammer fra en anden producent.

Men er disse ”discountpatroner” så ligeså gode som de originale tonere?

Svaret er ja! De billige blækpatroner er af højeste kvalitet.

Derfor tør vi godt tilbyde 100 % tilfredshedsgaranti på vores kompatible produkter: Med andre ord ombytter vi altså uden brok, hvis vores patroner ikke skulle leve op til dine forventninger.

 

[lk_coupon_relationship]

Our Reviews

Vær den første til at bedømme denne butik!

Submit a Review